Blizzard hírek: kibővített Starcraft 2 Edition és elindult a Hearthstone nyílt bétája Észak – Amerikában [Frissítés]

A Blizzard most igazán elemében van. Nemsoká megérkezik a Starcraft 2-höz a 2.1-es frissítés, amiben egyrészt szintkorlát emelést eszközölnek, valamint a játék Starter Editionja is kibővül. És ez azért jó, mert a Starter Editiont bárki letöltheti ingyen a Blizzard oldaláról. Ehhez mindösszesen egy Battle.net account szükségeltetik, amit ingyen létre lehet hozni.

Ugyanis a patch élesítése után mindhárom fajjal lehet játszani és támogatni fogják a custom mapokat. Persze ezután is lesznek korlátozások a játékon belül, de így is rengeteg időt bele lehet ölni.

 

És elindult a Hearthstone nyílt betaja Észak- Amerikában, így minket nem sokban érint, viszont valószínűleg Európában is hamarosan el fog indulni a Warcraftos kártya őrület.

Frissítés!

Már Európában is elérhető a nyílt béta és lehet, hogy nem mindenki tudja egyből élvezni a játékot, mert a Blizzard akár szünetelheti is a regisztrációt, ha azt észlelik, hogy túl sokan regisztrálnak. Ez a szüneteltetés addig tartana, ameddig nem állítanának csatasorba pár extra szervert.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: