DriverMax

A hivatalos oldal

PC WORLD cikk

A DriverMax alapvetõen a Windows meghajtó programok egyszerû újratelepítését megvalósító program.

Nem lesz többé szükség az egyes driver médiák böngészésére és cserélgetésére vagy a weboldalak keresésére, csak egyszer exportáljuk ki a jelenlegi meghajtó programokat (vagy csak amelyek megfelelõek) egy mappába vagy tömörített fájlba, így Windows újratelepítése esetén azok egyszerûen, egy helyrõl elérhetõek lesznek.
A digitálisan aláírt telepítõ futtatása után a program indításakor találkozhatunk a 30 napra figyelmeztetõ kiírással. Regisztrálás nélkül eddig használhatjuk a terméket, regisztrálásal – mely ingyenes, csak név és email cím kell – viszont tetszõleges idõtartamig.
A programot bátran merem ajánlani kezdõknek és profi rendszergazdáknak is, megkönnyítheti az egyéni számítógépek visszaállítását (jelentõsen gyorsít). A mentett meghajtók pár percet alatt visszatelepíthetõek, a beépített frissítõvel pedig rákereshetünk az esetleges frissítésekre is, vagy akár ismeretlen eszközhöz ajánlást is kereshetünk.
Képes a telepített driver verziószámát kiírni, így egy részrõl frissítéseket is egyszerûbb keresni vagy könnyebb megnézni, hogy melyik meghajtóval mûködött még jól a rendszer.

 

:{) MIKI (}:: drivermax

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: